Vrouwenkoor OTIA uit Utrecht zoekt dirigent (v/m)!

 

Profiel Otia

Wij zijn een vrouwenkoor in Oog in Al Utrecht met een veelzijdig repertoire. Onze voorkeur gaat uit naar wereldmuziek en klassieke stukken. Maar ook pop of jazz/blues zingen wij met plezier.

Gezellig, ontspannen, lekker zingen met elkaar is voor ons het belangrijkste. Daarbij willen we ons ontwikkelen en zetten we samen graag mooie dingen neer. Dit echter zonder al te grote ambities.

Om ontwikkeling mogelijk te maken, oefenen wij thuis als de muziek (of onze stemgroep) dat vereist. En zijn wij alleen in heel dringende gevallen niet op de repetitie.

Naast de repetities hebben wij twee keer per jaar een koordag (op zaterdag of zondag) waarin wij diverse elementen van onze samenzang verder uitdiepen. Tijdens (kleinere) optredens laten wij van ons horen.

 

Profiel nieuwe dirigent

Wij zoeken een professional die door middel van didactische vaardigheden en empathie ons koor kan enthousiasmeren en stimuleren. Wij verwachten van onze dirigent commitment en betrokkenheid. Wij werken graag met een dirigent die ons koor met humor en geduld aanvoelt. En die de juiste balans weet te houden tussen ambitie, hard werken en ontspannen. 

 

Praktische informatie

·         Ingangsdatum: 28 augustus 2018

·         Repetities vinden plaats op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

·         Tijdens de schoolvakanties van Midden-Nederland zingen we niet

·         Onze nieuwe dirigent moet piano kunnen spelen

·         Kijk voor informatie over ons koor vooral ook even op onze website: www.koorotia.nl

 

Procedure

·        Voor meer informatie kun je contact opnemen met Anne Marleen Meulink, (duo-)voorzitter van Otia: 06-38128901

·         We ontvangen je sollicitatiebrief graag uiterlijk op dinsdag 24 april a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

·         Sollicitatiegesprekken staan gepland in de periode 15 – 31 mei a.s.

·         Na de sollicitatiegesprekken wordt een proefdirectie gepland