Koor Otia repeteert iedere dinsdagavond van 20:00-22:00 (behalve in schoolvakanties). De repetities vinden plaats in de aula van de 2e Marnixschool te Oog in Al. Regelmatig wordt het koor tijdens de repetities begeleid door een pianist.

Ieder jaar vinden twee koordagen plaats op zaterdag of zondag. Voor een koordag wordt een deskundige uitgenodigd om de koorleden bijvoorbeeld nieuwe zangtechnieken, - stijlen of theatrale technieken bij te brengen.

Koor Otia heeft regelmatig plek voor nieuwe leden. Er is geen muzikale voorkennis vereist, maar makkelijk kunnen nazingen en onthouden zijn een pré. Op dit moment is er voor alle stemgroepen een wachtlijst. Mocht je interesse hebben in een plaatsje op de wachtlijst, neem dan contact met ons op. Je kunt twee keer vrijblijvend meezingen, daarna volgt een stemtest en kun je besluiten of je lid wilt worden. 

De contributie voor het koor bedraagt €240,- per jaar. Dit bedrag wordt in twee termijnen van €120,- van je rekening afgeschreven, in september en in februari. De koordagen zijn in de contributie inbegrepen.

De meeste Otiakoorleden zijn actief in een commissie (bijv. pr-commissie, cateringcommissie).

 

Aanmelden kan via het contactformulier