Voor aspirant-koorleden

Koor Otia repeteert iedere dinsdagavond van 20:00-21:30 uur (behalve in de schoolvakanties), met een inloop vanaf 19:30 uur. De repetities vinden plaats in het Landhuis in de Stad (Park Oog in Al 1, Utrecht).

Ieder jaar vinden twee koordagen plaats op zaterdag of zondag op een leuke locatie ergens in Utrecht. We werken dan met onze dirigent Marcella aan ons eigen repertoire, ontdekken onder leiding van een uitgenodigde deskundige nieuwe zangtechnieken-, stijlen of theatrale technieken en lunchen uitgebreid met elkaar.

Koor Otia zoekt op dit moment vooral sopranen en eerste alten. Belangstellenden uit andere stemgroepen kunnen zich zeker melden, maar komen mogelijk op de wachtlijst te staan tot er ruimte is in de betreffende stemgroep. Voor lidmaatschap van Koor Otia is geen muzikale voorkennis vereist, maar makkelijk kunnen nazingen en onthouden zijn een pré. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op of kom gewoon langs op dinsdag. Je kunt twee keer vrijblijvend meezingen, daarna volgt een stemtest en kun je besluiten of je lid wilt worden.

De contributie voor het koor bedraagt €250,- per jaar. Dit bedrag wordt in twee termijnen van €125,- van je rekening afgeschreven, in september en in februari. De koordagen zijn bij de contributie inbegrepen.

De meeste koorleden zijn actief in een commissie (bijv. pr-commissie, cateringcommissie).